0 item(s)€ 0,00

GRATIS VERZONDEN, meestal binnen 24 uur geleverd

Arena Cobra Ultra de wedstrijd zwembril voor de ultieme uitdaging

Door Gert-Jan Turnhout 7 juli 2015 3201 keer bekeken

COBRA ULTRA SWIM GOGGLE FOCUST OP HOGE PRESTATIES

Bij Arena heerst er een diepgeworteld besef dat het bij winnen draait om details, tot aan het kleinste stuk materiaal. In het bijzonder kan de juiste goggle het verschil zijn tussen winnen en tweede worden, een erkenning die fundamenteel was in Arena’s laatste R&D zoektocht naar het ideale materiaal behorend bij de Carbon lijn wedstrijdpakken.

Het resultaat is de nieuwe Cobra Ultra goggle, gelanceerd in januari 2015; een product met een innovatief ontwerp en geavanceerde technologie, gericht op één primair doel – verbeterde prestaties.


Cobra Ultra’s focus op hoge prestaties berust op drie primaire pijlers: hydrodynamica, gezichtsveld en helderheid van zicht, stabilitieit en pasvorm. Low profile lenzen en de bladvormige shape van de goggle minimaliseren de weerstand, terwijl aangegoten temples het soepele glijden van het hoofd door het water bevorderen zonder de dreiging van lekken, resulterend in een optimale hydrodynamische prestatie.


Bovendien vormen de lens en de tempel constructie van de goggle één basis, waardoor de specifieke vorming en het grote oppervlak van de lenzen het zicht zowel vooruit als opzij sterk uitbreiden. Harde polycarbonaat lenzen met antifog coating verzekeren dat het zicht bovendien glashelder is. Ook werd er hoge prioriteit gegeven aan de pasvorm van de goggle – met vijf verwisselbare neusbruggen, een dubbele siliconenband, een RFA verstel clip en een dunne temple aangegoten op de lens, kan de zwemmer zich verzekerd voelen dat de goggle strak, veilig en stabiel – en ook comfortabel – zal zijn wanneer zij op hun hoogtepunt moeten presteren.

Gecombineerd vervullen deze eigenschappen alle eisen, waardoor de zwemmer met een gevoel van veiligheid, comfort en controle het water in gaat en tegelijkertijd dichter bij zijn ultieme doel komt – sneller zwemmen. Naast zijn technische eigenschappen projecteren het ontwerp en de vorm van de goggle ook een trendy, eigentijdse stijl, met een divers aanbod van felle kleuren, die de zwemmer in staat stelt zijn eigen persoonlijke statement te maken.


Koop nu de Arena Cobra Ultra in onze webshop


Delen op Social Media