0 item(s)€ 0,00

GRATIS VERZONDEN, meestal binnen 24 uur geleverd

Arena - Ook in 2014 de beste zwembrillen!

Door Gert-Jan Turnhout 14 oktober 2013 3403 keer bekeken

Arena Viper Mirror en X-Vision Mirror

Ben jij op zoek naar die zwembril die perfect past, helder zicht biedt én comfortabel zit? Dan heeft Arena ongetwijfeld het perfecte model voor jou! 

Kies je voor de X-vision Mirror met zijn comfort en stabiliteit of voor de Viper Mirror die perfect geschikt is voor het open water? Vloeibaar silicone maakt van beide exemplaren absolute winnaars!

 

Het beste materiaal

Vloeibaar silicone is zonder twijfel het beste materiaal voor de nieuwste zwembrillen. Het biedt een zacht gevoel op de huid en voorziet de drager van een uitzonderlijk comfort. De hitte en scheurbestendige rubber is chemisch neutraal zodat het vriendelijk is voor de huid. Tests concluderen dat het rubber niet vermoeid raakt van stretchen en tussen de 8 tot 20 keer sterker is dan conventionele producten. Daarnaast is het niet alleen ontworpen voor zijn duurzaamheid maar ook om zich aan te passen en perfect te vormen naar je gezicht. Vloeibaar silicone is ongelofelijk sterk en opmerkelijk bestendig, perfect voor veelvuldig gebruik en extreme omstandigheden! 

 

X-vision Mirror

Deze zwembril beschermt tegen uv-straling, beslaat niet en is voorzien van een verstelbare neusbrug. In maar liefst vijf verschillende standen maak je de X-vision Mirror altijd perfect passend.

 

De spiegelende lenzen van polycarbonaat zijn zeer bestendig en geven perfect zicht. Omdat het zicht naar voren versterkt wordt, is de houding van hoofd en lichaam beter op elkaar afgestemd. Dat maakt de weg vrij voor absolute topprestaties! Daarnaast is de X-vision Mirror zeer comfortabel, stabiel en hydrodynamisch ontworpen.

 

Viper Mirror 

De brede en harde polycarbonaat lens maakt deze zwembril ideaal voor gebruik in het open water en triatlons. Hij biedt bescherming tegen uv-straling, beslaat niet en is pvc-vrij vervaardigd.

 

Het acs system zorgt ervoor dat je hem snel opzet, terwijl het dubbele bandje extra stevigheid en stabiliteit biedt. De Viper Mirror past altijd en biedt een perfecte pasvorm. Deze ultra comfortabele zwembril is zacht, duurzaam en gunt de zwemmer een wijde blik onder water.

Delen op Social Media