0 item(s)€ 0,00

GRATIS VERZONDEN, meestal binnen 24 uur geleverd

Arena Poweskin Cabon Air, intelligente compressie, licht en comfortabel

Door Gert-Jan Turnhout 6 mei 2015 1237 keer bekeken

 

Intelligente compressie, licht gewicht en comfortabel. In de nieuwe Powerskin Carbon-Air maakt Arena gebruik van een materiaal dat 30% lichter is dan de Carbon Pro en voorzien is van horizontale "SmartStretch" Carbon banden. Deze zorgt voor een comfortabele compressie die de zwemmer helpt zijn prestaties te verbeteren zonder comfort in te leveren. Een prima alternatief voor de jongere zwemmers en/of langere afstandszwemmers.

 

De Powerskin Carbon Air is het meest recente wedstrijdpak dat gebruik maakt van de Carbon technologie door de integratie van horizontale Carbon banden in de ultra lichtgewicht geweven stof van het pak. Vanuit een prestatief oogpunt vergrendelen de Carbon banden een cruciaal rekpunt om zijdelingse steun en controle te bieden wanneer en waar nodig. Deze lichtere vorm van comfortabele compressie helpt prestaties te verbeteren zonder afbreuk te doen aan het ongeëvenaarde comfort van het pak.

 

Het comfort voor de atleet uit zich in de ongelooflijk lichte stof – 30% lichter dan de stof gebruikt in de Carbon Pro – waardoor het voor de zwemmer voelt als een tweede huid. Bovendien zijn er zorgvuldig geselecteerde materialen en een speciaal productieproces gebruikt voor de SmartStretch schouderbandjes in de damespakken, waardoor de druk op de schouders verlicht wordt, hetgeen een unieke vorm van ‘intelligente rekking’ en verbeterd comfort biedt. Ten slotte geeft de slimme eenvoud van het ontwerp het pak een vlakke vormgeving, die de zwemmer een complete vrijheid van bewegen geeft en het pak extreem makkelijk maakt om aan te trekken.

 

 

Bestel de Arena Carbon Pro Air Powerskin in onze webshop

Delen op Social Media