0 item(s)€ 0,00

GRATIS VERZONDEN, meestal binnen 24 uur geleverd

Flying into a dream

Door Gert-Jan Turnhout 7 juli 2015 1703 keer bekeken
ARENA INSPIREERT HERFST- EN WINTER COLLECTIE 2015 OP TOEWIJDING EN LEVENSSTIJL

Iedere professionele zwemmer droomt ervan om in 2016 naar Rio te vliegen. Deze atleten trainen op dit moment met al hun kracht en geraken slag na slag dichter bij het ultieme doel: de Olympische Spelen.


En al weet iedere kampioen dat er voor elk moment van glorie, momenten van teleurstelling zijn; ze zullen niet opgeven, ze gaan dóór, met hun hart en ziel al in Brazilië.


Maar ook zwemmers die geen professionals zijn voelen de passie voor het water, of ze nu hun idolen zien racen, zelf lokaal aan wedstrijden deelnemen, of eenvoudigweg weer in vorm willen komen; er is iets met het water dat het beste in mensen naar boven haalt.


Kinderen leren zwemmen op een soort magische manier. Voor sommigen gaat het heel gemakkelijk, maar anderen worstelen ermee. Eén ding is echter zeker: zodra de passie leeft, is er geen weg meer terug! Slag na slag, baan na baan, dromend, vliegend; met het te bereiken doel altijd in zicht. Het Olympische goud, weer op gewicht komen, een kwalificatie voor de nationale wedstrijden, die regionale medaille, de eerste keer dat je kind lachte in plaats van huilde bij het zwembad.
 

Zwemmen met Arena

Arena creëert al veertig jaar de beste zwemkleding voor zowel competitieve als recreërende zwemmers, waarbij zowel tijd als ervaring de beste bondgenoten blijken. Het begrijpen van de behoeften van iedere individuele zwemmer en hoe hun lichaam werkt, betekent dat de prestaties van Arena’s zwemkleding ver boven de rest uitsteken. Of je nu intensief traint voor een wereldcompetitie, voor het lokale triatlon of eenvoudigweg een extra baantje aan je wekelijkse routine toevoegt, Arena heeft dé perfecte zwemkleding voor jou. Ieders relatie met het water is uniek en anders, maar er is een universaliteit in de toewijding die mensen voelen wanneer ze zwemmen: een helderheid van geest, de vastberadenheid om door te gaan en een onmiskenbaar gevoel van vreugde.
 

Herfst en wintercollectie 2015

Terwijl het aftellen tot aan Rio 2016 is begonnen viert Arena die droom met een nieuwe herfst en winter collectie vol dynamische zwemkleding en intelligente accessoires. Ze omarmt de atleet in ons allemaal, net als de neiging om uitdagende doelen te stellen en bewust daar naartoe te vliegen. Voor velen is dat figuurlijk bedoeld, maar anderen vliegen letterlijk naar Rio! De prints en thema’s van dit seizoen vieren niet alleen de inzet van alle zwemmers, maar ook hun reis, met levendige prints die geïnspireerd zijn op reizen en vliegen. De zwemkleding van dit seizoen is daarnaast specifiek ontwikkeld om intensieve en competitieve zwemmers te ondersteunen. Arena weet dat trainen meer is dan alleen maar baantjes zwemmen: het is een levensstijl. Goed eten, goed leven, goed zwemmen, en vliegen naar je droom.


Delen op Social Media