0 item(s)€ 0,00

GRATIS VERZONDEN, meestal binnen 24 uur geleverd

Sigg Viva: Een nieuwe generatie drinkflessen

Door Gert-Jan Turnhout 7 juli 2015 1256 keer bekeken

DUURZAME DRINKFLESSEN IN FRISSE KLEUREN

Als voorloper op het gebied van slimme en ecologisch verantwoorde drinkoplossingen, introduceert Sigg de VIVA collectie. Dit is een nieuwe generatie van hoogwaardige, toxinevrije en honderd procent recyclebare drinkflessen. In tegenstelling tot de bekende aluminiumflessen van Sigg zijn deze flessen gemaakt van polypropyleen.

De Sigg VIVA flessen worden gemaakt in Zwitserland met dezelfde kwaliteit en ecologische voordelen als hun aluminium tegenhangers. Het enige verschil: de Sigg VIVA flessen zijn doorzichtig.


Sigg wil de wereld de best mogelijke combinatie leveren van slimme, hoogwaardige hydratatieproducten. Natuurlijk kan daarbij de introductie van herbruikbare, plastic flessen niet uitblijven. In lijn met de traditie en na uitgebreid onderzoek, koos Sigg voor het best mogelijke materiaal: polypropyleen. Dit materiaal voldoet aan alle standaarden wat betreft veiligheid en duurzaamheid.


Meer kwaliteit en keuzes

Hoewel aluminium de kernfocus blijft, ondersteunt de lancering van de VIVA collectie het vermogen van Sigg om voortdurend te innoveren en tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de consument. Zo kan Sigg meer kwaliteit en keuzes leveren voor persoonlijke hydratatie. De nieuwe Sigg VIVA collectie is een spannende line-up van trendy en functionele flessen die het portfolio van Sigg verbreedt en de concurrentiepositie verstevigt.


Lichter dan water

Sigg VIVA is een levendige collectie die inspeelt op de transparantie van de elementaire eigenschappen. De flessen zijn lichter dan water, vrij van BPA en andere schadelijke stoffen en samengesteld uit hoogwaardig polypropyleen. De stijlvolle flessen staan voor dimensionale zuiverheid en eenvoud en kunnen naar keuze worden uitgebreid met de Sigg Original Screw Top, de 3 Stage Sports Top of de New Active Top. Sigg VIVA is degelijk en gebouwd voor een lange levensduur, vandaar de naam VIVA.

 

Belangrijke kenmerken:

  • gemaakt in Zwitserland
  • gefabriceerd uit hoogwaardig, honderd procent recyclebaar polypropyleen (een van de veiligste, duurzaamste en milieuvriendelijkste kunststoffen die vandaag beschikbaar zijn)
  • eenvoudig te reinigen
  • inhoud: 0,75 liter
  • in de kleuren: antraciet, oranje, groen, rood, paars en blauw
  • worden geleverd met de SIGG Original Screw Top, de 3 Stage Sports Top of de New Active Top.

 

De Sigg Viva is uiteraard bij ons verkrijgbaar

Delen op Social Media